Wil jij ontdekken hoe

het bij Vrest werkt?

Onze Vrest-cultuur

 

Werkplezier, dat staat bij ons op nummer één. Wij zijn ervan overtuigd dat mensen dan het beste uit zichzelf kunnen halen. Bij Vrest word je opgenomen in een collegiaal team, dat bestaat uit inspirerende en bevlogen mensen. Omdat je nooit bent uitgeleerd krijg je veel ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Natuurlijk ga je mee met onze gave uitjes en activiteiten waarover we nog lang napraten.

Elke werkdag een verzorgde lunch

 

 

 

Om 12 uur lopen alle collega’s naar de lange gevulde lunchtafel. Naast boterhammen en beleg is er altijd wel iets warms bij. Een puntje pizza, soep of quiche. Mis je iets op tafel? Vraag het aan het lunchteam en grote kans dat het de komende week op tafel staat. Samen eten werkt verbindend. 

Onze te gekke teamuitjes

 

Kerstdiner, nieuwjaarsontbijt, paaslunch, het lijkt of we alleen maar met elkaar eten. Maar we hebben ook al hele leuke uitjes gehad. Wat dacht je van een Bob Ross schilderworkshop in coronatijd, maar we zijn ook wezen suppen en padellen, naar een klassiek concert geweest en we zijn zelfs een keer naar Parijs geweest.

Waar krijg jij energie van?

 

Deze vraag stellen we jou als collega. Want we vinden het belangrijk dat je elke dag met plezier naar je werk gaat. Functies zijn bij ons niet star maar dynamisch. We vragen je regelmatig waar je je in wilt ontwikkelen en wat je wilt leren. 

Klaar voor iets anders?

Kom sfeer proeven en kennis maken onder het genot van een kopje koffie of thee. Mette vertelt je graag meer.

Mette Engbers