Wil jij ontdekken hoe

het bij Vrest werkt?

Onze Vrest-cultuur

 

Werkplezier, dat staat bij ons op nummer één. Wij zijn ervan overtuigd dat mensen dan het beste uit zichzelf kunnen halen. Bij Vrest word je opgenomen in een collegiaal team, dat bestaat uit verschillende en enthousiaste mensen. Omdat je nooit bent uitgeleerd krijg je veel ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Natuurlijk ga je mee met onze gave uitjes en activiteiten waarover we nog lang napraten.

Elke werkdag een verzorgde lunch

 

 

 

Samen eten verbindt. Tijdens het eten wordt veel gelachen en niet zelden ontdekken we nieuwe dingen van elkaar. Elke werkdag genieten we rond 12 uur aan de goed gevulde tafel van de lunch. Wil een collega iets interessants delen, dan maken we er soms spontaan een lunch-and-learn van. Wekelijks zorgt het lunchteam voor iets extra’s zoals pizza, soep, heerlijke salades of wraps. Ook is er altijd ruimte om zelf goede ideeën aan te dragen. 

Onze te gekke teamuitjes

 

Kerstdiner, nieuwjaarsontbijt, paaslunch, indonesisch eten, koken voor elkaar, het lijkt alsof we voornamelijk met elkaar eten. Gelukkig bewegen we dat er ook weer af: samen padellen, suppen of wandelen door Parijs of Hamburg. Ook snuiven we cultuur met een klassiek concert, trainen we onze lachspieren tijdens een theaterbezoek of hebben we een creatieve uitspatting tijdens een Bob Ross schilderworkshop.

Waar krijg jij energie van?

 

Onze visie is om professionals te ondersteunen in hun ontwikkeling. Binnen Vrest heeft dit ook onze aandacht. Regelmatig vragen we waar je energie van krijgt, want met plezier naar het werk gaan is het belangrijk. Omdat functies bij ons niet vast omlijnd zijn is het op verschillende plekken binnen Vrest waardevoller waar je goed in bent, dan je opleidingsrichting. Wij worden enthousiast wanneer jij ontdekt wat je ontwikkelwens is.

Klaar voor iets anders?

Kom sfeer proeven en kennis maken onder het genot van een kopje koffie of thee. Mette vertelt je graag meer.

Mette Engbers