Ben jij onze Chief Branding Officer?

Geeft het je energie om samen met onze UX/UI-designers en developers de meest mooie apps te introduceren bij onze klanten? Zet jij jouw creativiteit graag om in hands-on plannen? Lees dan vooral verder!

Vrest is een softwareapplicatie voor professionals die het maximale uit hun opleidingstraject en carrière willen halen. Onze gebruikers zijn medisch professionals zoals artsen in op leiding tot medisch specialist en andere medisch professionals, waaronder verpleegkundigen. Daarnaast ontdekken wij nieuwe markten waarin professionals tot bloei komen. Heb bieden wij een loopbaanportfolio waarin zij kunnen laten zien hoe zij zich professioneel hebben ontwikkeld met opleidingen en binnen hun carrière.

Een portfolio van Vrest is een ‘must have’ voor high performance professionals. Bij steeds meer bedrijven en organisaties daalt dat besef in.

Are you in for this?

Vrest is een heel gezond bedrijf met een hecht team van opgewekte collega’s. Met ruim 100.000 gebruikers hebben wij de spirit succesvol verder te groeien met apps en services, in gebruikers en in rendement.

Daarom zijn wij nu op zoek naar jou. Want als Chief Branding Officer geef jij ons merk nog meer inhoud en customer experience. Geeft het je energie om samen met onze UX/UI-designers en developers de meest mooie apps te introduceren bij onze klanten? Zet jij jouw creativiteit graag om in hands-on plannen? Dan willen we niets liever dan met jou in contact komen en te gaan voor een inspirerend gesprek over allerlei mooie onderwerpen zoals branding, positionering, UX/UI, e-commerce  en sales.

Kortom, wij bieden een baan waarin je volop jouw dromen en fantasie kunt loslaten. Deze functie is dusdanig waardevol, dat je in deze rol onderdeel uitmaakt van ons strategisch kernteam.

Zullen we afspreken?

Zie jij dit zitten? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in en voeg een korte motivatie toe.

Met het versturen van je sollicitatieformulier ga je akkoord met de noodzakelijke voorwaarde, dat Vrest je reactie bespreekt met een selecte groep medewerkers. Uiteraard gaan we netjes om met je persoonlijke gegevens. Ze worden na voltooiing van je sollicitatietraject uit onze systemen verwijderd.

Solliciteer nu!

  • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
  • * Velden met een sterretje zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere vacatures & stages

Stellenangebot Business Developer Deutschland

Über Vrest  Seit 2006 bieten wir in den Niederlanden Assistenzärzt*innen, Ärzt*innen und Krankenpfleger*innen ein digitales Weiterbildungs- oder Laufbahnportfolio an. Mit insgesamt 18 Kolleg*innen unterstützen wir die ungefähr 10.000 tägliche Benutzer und ihre...

Open sollicitatie

Vrest staat altijd open voor enthousiaste nieuwe collega's. Ook wanneer Vrest geen vacatures heeft, kun je altijd een open sollicitatie sturen. Zou je graag bij Vrest willen werken, stuur ons dan jouw motivatie en CV via onderstaand formulier of via...

Op zoek naar een stage- of afstudeerplek?

Jong talent is van harte welkom bij Vrest. Ben jij op zoek naar een stage- of afstudeerplek en zie jij jezelf bij Vrest aan de slag gaan, neem dan gerust contact met ons op via het sollicitatieformulier. Een studierelevante stage- of afstudeerplek bij Vrest betekent...