Ben jij onze Chief Branding Officer?

Geeft het je energie om samen met onze UX/UI-designers en developers de meest mooie apps te introduceren bij onze klanten? Zet jij jouw creativiteit graag om in hands-on plannen? Lees dan vooral verder!

Vrest is een softwareapplicatie voor professionals die het maximale uit hun opleidingstraject en carrière willen halen. Onze gebruikers zijn medisch professionals zoals artsen in op leiding tot medisch specialist en andere medisch professionals, waaronder verpleegkundigen. Daarnaast ontdekken wij nieuwe markten waarin professionals tot bloei komen. Heb bieden wij een loopbaanportfolio waarin zij kunnen laten zien hoe zij zich professioneel hebben ontwikkeld met opleidingen en binnen hun carrière.

Een portfolio van Vrest is een ‘must have’ voor high performance professionals. Bij steeds meer bedrijven en organisaties daalt dat besef in.

Are you in for this?

Vrest is een heel gezond bedrijf met een hecht team van opgewekte collega’s. Met ruim 100.000 gebruikers hebben wij de spirit succesvol verder te groeien met apps en services, in gebruikers en in rendement.

Daarom zijn wij nu op zoek naar jou. Want als Chief Branding Officer geef jij ons merk nog meer inhoud en customer experience. Geeft het je energie om samen met onze UX/UI-designers en developers de meest mooie apps te introduceren bij onze klanten? Zet jij jouw creativiteit graag om in hands-on plannen? Dan willen we niets liever dan met jou in contact komen en te gaan voor een inspirerend gesprek over allerlei mooie onderwerpen zoals branding, positionering, UX/UI, e-commerce  en sales.

Kortom, wij bieden een baan waarin je volop jouw dromen en fantasie kunt loslaten. Deze functie is dusdanig waardevol, dat je in deze rol onderdeel uitmaakt van ons strategisch kernteam.

Zullen we afspreken?

Zie jij dit zitten? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in en voeg een korte motivatie toe.

Met het versturen van je sollicitatieformulier ga je akkoord met de noodzakelijke voorwaarde, dat Vrest je reactie bespreekt met een selecte groep medewerkers. Uiteraard gaan we netjes om met je persoonlijke gegevens. Ze worden na voltooiing van je sollicitatietraject uit onze systemen verwijderd.

Solliciteer nu!

  • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  • * Velden met een sterretje zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere vacatures & stages

Vacature PHP-developer

Ervaren PHP-developer gezocht voor buitengewone missie in de zorgsector!Stroomt het bloed van een developer door jouw aderen?  Ben jij onze developer in hart en nieren die ons en alle professionals helpt het iedere dag nog beter te doen?  Dan hebben wij een epische...

Vacature Service- en supportmedewerker

Ben jij onze nieuwe VrestHub-medewerker (service- en supportmedewerker)?Wij ontwikkelen SaaS-applicaties die door 10.000 professionals in binnen- en buitenland worden gebruikt. Met onze oplossingen maken wij de professionele ontwikkeling van mensen werkzaam in de...

Vacature Front-end Developer met liefde voor UX/UI

Ben jij onze nieuwe front-end developer met liefde voor UX/UI?Vrest groeit en daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega! Wij ontwikkelen SaaS-applicaties die door 10.000 professionals in binnen- en buitenland worden gebruikt. Met onze oplossingen...

Stellenangebot Business Developer Deutschland

Über Vrest  Seit 2006 bieten wir in den Niederlanden Assistenzärzt*innen, Ärzt*innen und Krankenpfleger*innen ein digitales Weiterbildungs- oder Laufbahnportfolio an. Mit insgesamt 18 Kolleg*innen unterstützen wir die ungefähr 10.000 tägliche Benutzer und ihre...