Kom jij als Chief Branding Officer ons team versterken?

Trust, Courtesy en Intuition, de kernwaarden van ons bedrijf en onze diensten en producten. Proving & Improving Competences onze belofte en onze mindset.

Vrest is een softwareservice voor high performance professionals die het maximale uit hun opleidings- en loopbaantraject willen halen.
Onze gebruikers zijn medisch professionals zoals artsen in op leiding tot medisch specialist waaronder chirurgen, cardiologen, intensivisten, radiologen, neurochirurgen, orthopedisch chirurgen, plastisch chirurgen, urologen, verpleegkundigen en veel andere specialisten. Daarnaast richten wij ons in toenemende mate op nieuwe markten waarin professionals tot bloei komen. Voor al deze mensen bieden wij een loopbaanportfolio waarin zij kunnen aantonen in welke mate zij zich ontwikkelen of ontwikkeld hebben binnen hun carrière. Een portfolio van Vrest is voor high performance professionals een ‘must have’. Een feit dat onder een groeiende groep van hen, van bedrijven en van organisaties wordt onderkend.

Wat is jouw motto?

Jij…

  • begrijpt de verbinding tussen branding, marketing en sales;
  • begrijpt de noodzaak en kracht van positioneren;
  • brengt ervaring mee over productontwikkeling en de marktintroducties daarvan;
  • kent het belang van een goede customer experience en support;
  • kent de route naar e-commerce en het continu optimaliseren daarvan;
  • onderschrijft de meerwaarde van het vastleggen, doorlopend ontwikkelen en delen van je eigen professionele competenties.

Wat heeft Vrest jou te bieden?

Vrest is een buitengewoon gezond bedrijf. De customer intimacy-strategie ligt aan dit succes ten grondslag. Met ruim 100.000 gebruikers heeft Vrest ruimte succesvol verder te ontwikkelen in apps en services, in gebruikers en in rendement.
Daarom zijn wij nu op zoek naar de professional die ons helpt deze ambitie werkelijkheid te maken. Je bent voor ons zo iemand wanneer je aantoont dat je vakinhoudelijke expert-skills alleen goed tot hun recht komen in de diverse andere rollen die je vervult: die van communicator, organisator, samenwerker, scholar en leider. Je hebt een zelfverzekerde en sterke persoonlijkheid en jouw denken en manier van handelen wordt gedreven door het ‘waarom’.
Wij zijn op zoek naar de marketeer die vlieguren heeft gemaakt en daarmee waardevolle kennis en ervaring heeft opgedaan met het ‘grote merk denken’. Positioneren, proposities ontwikkelen en deze praktisch verbinden aan doelmatige plannen en uitvoering is voor jou daily business.

Deze functie biedt volop uitdagingen en mogelijkheden jezelf nog verder te ontwikkelen. Daarbij hebben wij voor ogen dat je binnen deze rol onderdeel uitmaakt van ons strategisch kernteam.
Deze kern bestaat uit ondernemend ingestelde leden die al partner zijn of dat in potentie zijn. Zo zien wij ook de toekomst voor jou.

Vrest is een hechte groep professionals die het logisch vindt (zich) dagelijks te ontwikkelen en de markt van professionals en persoonlijke ontwikkeling verder te veroveren. Ook internationaal. We hebben een platte organisatiestructuur om besluitvaardig en doortastend te kunnen zijn.

Solliciteer nu!

Zie jij jezelf verantwoordelijkheid nemen bij Vrest? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in en voeg jouw motivatie toe. Een drijfverentest maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Met het versturen van jouw sollicitatieformulier ga je akkoord met de noodzakelijke voorwaarde, dat Vrest jou beoordeelt met een selecte groep medewerkers binnen Vrest om jouw kandidatuur te kunnen bepalen. Jouw persoonlijke gegevens worden na voltooiing van jouw sollicitatietraject uit onze systemen verwijderd.

  • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
  • * Velden met een sterretje zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere vacatures & stages

Stellenangebot Business Developer Deutschland

Über Vrest  Seit 2006 bieten wir in den Niederlanden Assistenzärzt*innen, Ärzt*innen und Krankenpfleger*innen ein digitales Weiterbildungs- oder Laufbahnportfolio an. Mit insgesamt 18 Kolleg*innen unterstützen wir die ungefähr 10.000 tägliche Benutzer und ihre...

Open sollicitatie

Vrest staat altijd open voor enthousiaste nieuwe collega's. Ook wanneer Vrest geen vacatures heeft, kun je altijd een open sollicitatie sturen. Zou je graag bij Vrest willen werken, stuur ons dan jouw motivatie en CV via onderstaand formulier of via...

Op zoek naar een stage- of afstudeerplek?

Jong talent is van harte welkom bij Vrest. Ben jij op zoek naar een stage- of afstudeerplek en zie jij jezelf bij Vrest aan de slag gaan, neem dan gerust contact met ons op via het sollicitatieformulier. Een studierelevante stage- of afstudeerplek bij Vrest betekent...