Verpleegkunde module

Module voor de verpleegkundige vervolgopleidingen.

Alle 21 gecertificeerde opleidingen onverdeeld in 4 clusters (acute zorg, langdurige zorg, moeder & kind en medisch ondersteunende opleidingen) zijn beschikbaar in één module!

 

De verpleegkunde-module bestaat uit:

g

Dashboard

Voor het overzicht van uw EPA’s en andere vorderingen. Tevens een snelnavigatie voor het makkelijk kunnen toevoegen van de voor u meest voorkomende onderdelen in uw portfolio.

Ontwikkelings- en/of opleidingsschema

Voor het vastleggen van uw ontwikkelings- en/of opleidingsschema en het koppelen van betrokken supervisoren.

Individuele leerdoelen

Het startpunt voor elk leerproces: uw leerdoelen gecombineerd met de juiste “middelen en planning.”  Dit geldt zowel voor uw opleiding als tijdens de voortzetting van uw loopbaan als verpleegkundige. 

Z

Toetsinstrumenten

Het verzamelen van beoordelingen waaronder bijvoorbeeld korte praktijkbeoordelingen (KPB), beoordelingen van presentaties (CAT), 360˚-feedbackbeoordelingen, EPD-invoer of een tussentijdse EPA-beoordeling.

Cursussen en overige activiteiten

De registratie van persoonlijke activiteiten en ervaringen, zoals verplichte en niet-verplichte cursussen, dienstregistraties, kennistoetsen, presentaties, etc.

Bekwaamheidsverklaringen van EPA’s

De EPA- (Entrustable Professional Activities) indeling volgens CZO Flex. Alle registraties worden door de verpleegkundige aan één of meer EPA’s verbonden zodat de opleider/werkbegeleider per EPA via een formele EPA-bekwaamverklaring het actuele niveau kan vastleggen. 

Persoonlijk Professioneel Profiel

De verpleegkunde-module is toegankelijk voor betrokken opleiders en werkbegeleiders. De toegang tot dit persoonlijk professioneel profiel maakt de opleiding effectief en doelmatig. Het gecontroleerd kunnen publiceren van uw persoonlijk profiel is de volgende stap. 

Altijd beschikbaar

Altijd en overal toegang tot het portfolio – via de Vrest-app of ‘gewoon’ via de desktop, het portfolio is altijd bereikbaar voor de verpleegkundige. Wisselen van werkgever? Het portfolio is gekoppeld aan het individu en verhuisd altijd mee!

 

Een verpleegkunde module aanvragen

Hulp nodig?

We helpen je graag. Stuur ons een e-mail of bel met onze supportdesk.
Dan helpen we je snel op weg met je dossier.

053 - 851 70 51

support@vrest.nl