Noha van der Griendt stelt zich voor

apr 3, 2023

Ik ben Noha van der Griendt en ik ben 22 jaar. Ik kom uit Lelystad en ben voor mijn studie naar Enschede verhuisd. Ik studeer HBO-ICT software Engineering aan Hogeschool Saxion en ik zit nu in mijn derde jaar. Momenteel doe ik de minor waar we bezig zijn met startups en ondernemen.

“Ik hoop mooie functies neer te zetten en uit te breiden”

Bij Vrest werk ik twee dagen in de week aan de app. Dit is op dinsdag en vrijdag. Samen met collega’s realiseren we nieuwe functionaliteiten in de app. Ik hoop mooie functies neer te zetten en uit te breiden. Buiten Vrest ben ik nog volop student, maar tegelijkertijd doe ik ook wat extra-curriculaire activiteiten. Ik doe een Honours Programma waar ik acht uur in de week druk mee bezig ben. Ik organiseer lessen met gastsprekers, beheer de online omgeving voor dit programma en zorg dat het niveau van de wekelijkse lessen die we zelf neerzetten van hoge kwaliteit blijft. Daarnaast help ik mee bij de open dagen en meeloopdagen voor nieuwe studenten van Saxion. En tot slot zit ik bij een commissie voor mijn studievereniging, de Sportcommissie!

Ik zit bij deze commissie, omdat ik sporten leuk vind. Ik heb meer dan negen jaar gebasketbald en heb het afgelopen half jaar geprobeerd te volleyballen. Momenteel ben ik daarmee gestopt (ik heb niet de lengte mee helaas) en beoefen ik enkele dagen in de week krachttraining in de sportschool. Zo af en toe, als het weer meezit, ren ik hard. Ik ben dus erg druk in de weer, maar desalniettemin houd ik ook van ontspanning, dus het weekend gebruik ik vaak om lekker tot rust te komen en niet te veel te moeten doen. Dat houdt in, dat ik of in de stad te vinden ben of lekker op de bank met wat popcorn de nieuwste series zit te ‘bingen’.


Foto: privébezit Noha

In ander nieuws

Sebastian Sparenberg behaalt doctorstitel na succesvolle verdediging van proefschrift ‘Reconstructive Surgery, Risk Factors, Outcomes and Advanced Indications’

Op 23 mei werd door Sebastian Sparenberg het proefschrift ‘Reconstructive Surgery, Risk Factors, Outcomes and Advanced Indications’ met succes verdedigd aan de AmsterdamUMC. Onder supervisie van onder andere prof. dr. Pieter Tanis, prof. dr. Chantal van der Horst...

Maasstad Ziekenhuis voert succesvol EPA-structuur door in VVO (verpleegkundige vervolgopleidingen)

Het Maasstad Ziekenhuis staat bekend om toewijding aan continue verbetering en innovatie in de gezondheidszorg. Het ziekenhuis erkende de behoefte om de verpleegkundige vervolgopleidingen te moderniseren en te stroomlijnen volgens de EPA-structuur van CZO-Flex....

VREST ontvangt certificaat voor ISO 27001:2022 en NEN 7510:2017

Per 1 november is VREST gehercertificeerd voor ISO 27001:2022 en NEN 7510:2017. Professionele ontwikkeling zit in het DNA van VREST. Ook wij doorlopen de fases van onbewust onbekwaam naar bewust (on)bekwaam. Continu vragen we ons af "Wat gaat er goed en wat kan er...

Eelco: “Wij hebben bergen cultuur”

Overal kom je rituelen tegen. Zelfs bovenop de berg. Hier sta ik bij de Gamshütte, een wandelaarshut in Oostenrijk. Zodra ik deze Hütte binnenga voer ik hetzelfde ritueel uit als iedereen: ik trek mijn bergschoenen uit, stop ze in de daarvoor bestemde kast en trek...