Noha van der Griendt stelt zich voor

apr 3, 2023

Ik ben Noha van der Griendt, 22-jarige student. Oorspronkelijk uit Lelystad, maar woon en studeer nu in het verre oosten. Ik studeer HBO-ICT software Engineering op Hogeschool Saxion en zit in mijn derde jaar. Momenteel doe ik de minor waar we bezig zijn met startups en ondernemen.

Bij Vrest werk ik twee dagen in de week aan de app. Dit is op dinsdag en vrijdag. Samen met Maikel probeer ik nieuwe functionaliteiten te realiseren in de app. Ik hoop hier zo snel mogelijk mooie functies neer te zetten en uit te breiden. Buiten Vrest ben ik nog volop student, maar tegelijkertijd doe ik ook wat extra-curriculaire activiteiten. Ik doe een Honours Programma waar ik acht uur in de week druk mee bezig ben. Ik organiseer lessen met gastsprekers, beheer de online omgeving voor dit programma en zorg dat het niveau van de wekelijkse lessen die we zelf neerzetten van hoge kwaliteit blijft. Daarnaast help ik mee bij de open dagen en meeloopdagen voor nieuwe studenten van Saxion. En tot slot zit ik bij een commissie voor mijn studievereniging, de Sportcommissie!

Ik zit bij deze commissie, omdat ik sporten leuk vind. Ik heb meer dan negen jaar gebasketbald en heb het afgelopen half jaar geprobeerd te volleyballen. Momenteel ben ik daarmee gestopt (ik heb niet de lengte mee helaas) en beoefen ik enkele dagen in de week krachttraining in de sportschool. Zo af en toe, als het weer meezit, ren ik hard. Ik ben dus erg druk in de week, maar desalniettemin houd ik ook van ontspanning, dus het weekend gebruik ik vaak om lekker tot rust te komen en niet te veel te moeten doen. Dat houdt in, dat ik of in de stad te vinden ben of lekker op de bank met wat popcorn de nieuwste series zit te ‘bingen’.


Foto: privébezit Noha

In ander nieuws

Blog: “Zo kan het ook!” – door Eelco Kunst

Zijn kleine handjes houden het bestek heel precies vast. Vol vertrouwen gaat eerst met links een lepel yoghurt en daarna met rechts een vork met een stuk banaan met yoghurt richting zijn open mond. Stoïcijns lepelt en vorkt hij door.Ik vind het meer dan prachtig...

Vrest feliciteert Ante Prkic met behalen doctorstitel na succesvolle verdediging proefschrift ‘Advancements in total elbow arthroplasty care’

Op 12 januari werd door Ante Prkic het proefschrift ‘Advancements in total elbow arthroplasty care’ met succes verdedigd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.   Als arts in opleiding tot orthopedisch chirurg startte Ante Prkic geruime tijd geleden het onderzoek over...

Vrest ondersteunt flexibele EPA-gerichte verpleegkundige (vervolg)opleidingen

De samenwerking tussen Maasstadziekenhuis en Vrest gaat terug naar 2014 met de ondersteuning van BOL (Beroeps Opleidende Leerweg) en BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg) en daarna ook verschillende medische vervolgopleidingen.  Linda Kurpershoek, teamleider Maasstad...

Blog: “Jezelf laten zien op de werkvloer” – door Nina Kamutzki

"Ik heb het gevoel dat ik op een conferentie van de brandweer ben, maar niemand over water mag praten."Toen Rutger Bregman deze uitspraak deed besefte hij nog niet dat het kort daarna viraal zou gaan. Het is 2019 in het Zwitserse Davos. De Nederlandse Bregman,...