Tess Smit nieuwste aanwinst voor ons team

aug 18, 2022

Voor velen is Tess een nieuw gezicht, voor een enkeling wellicht een oude bekende. Tess is namelijk niet helemaal nieuw bij Vrest. 

“Voor de mensen die mij nog niet kennen, mijn naam is Tess Smit. In 2013 ben ik al bij Vrest begonnen als stagiaire Marketing, Communicatie & Evenementenorganisatie en van 2017 tot en met half 2019 ben ik fulltime werkzaam geweest bij Vrest. Na in totaal aardig wat jaren bij dezelfde werkgever vond ik het tijd voor iets anders en ben ik aan de slag gegaan als commercieel medewerker binnendienst. Niet alleen mijn werkleven ging op de schop, ook mijn privéleven stond in die tijd flink op zijn kop. Na 11 jaar aan topsport te hebben gedaan was het na een blessure ook tijd om hier afstand van te nemen.”

“Samen met mijn vriend, ons zoontje van 1,5 jaar en onze hondjes woon ik in het mooie Losser. Waar vroeger mijn weekenden vooral in het teken stonden van sport, vind ik het nu heerlijk om er op uit te gaan met mijn gezin, lekker te eten met vriendinnen en af en toe even helemaal niets te hoeven doen en een film of serie te kunnen kijken.”

“Sinds juni ben ik weer werkzaam bij Vrest waar ik mij voornamelijk bezig hou met configuratiewerkzaamheden en waar ik op vrijdag één van de aanspreekpunten binnen de VrestHub ben.”

 

In ander nieuws

VREST ontvangt certificaat voor ISO 27001:2022 en NEN 7510:2017

Per 1 november is VREST gehercertificeerd voor ISO 27001:2022 en NEN 7510:2017. Professionele ontwikkeling zit in het DNA van VREST. Ook wij doorlopen de fases van onbewust onbekwaam naar bewust (on)bekwaam. Continu vragen we ons af "Wat gaat er goed en wat kan er...

Eelco: “Wij hebben bergen cultuur”

Overal kom je rituelen tegen. Zelfs bovenop de berg. Hier sta ik bij de Gamshütte, een wandelaarshut in Oostenrijk. Zodra ik deze Hütte binnenga voer ik hetzelfde ritueel uit als iedereen: ik trek mijn bergschoenen uit, stop ze in de daarvoor bestemde kast en trek...

Dorhout Advocaten neemt juridisch dossier in gebruik

Donderdag 12 oktober vond de kick off van het juridisch portfolio plaats bij Dorhout Advocaten in Groningen.  Een mooie mijlpaal voor VREST, want hiermee is Dorhout het eerste advocatenkantoor in Nederland dat gebruikmaakt van het VREST-portfolio. (v.l.n.r. Hans de...

Succesvolle workshop over EPA’s tijdens Develhub Days

Tijdens de Develhub Days gaf Eelco op vrijdag 29 september de workshop ‘EPA’s of toevertrouwde handelingen voor alle professionals’.  Een inspirerende ochtend met levendige discussies door enthousiaste deelnemers. Een workshop dat zeker een vervolg zal krijgen. Wij...