Tess Smit nieuwste aanwinst voor ons team

aug 18, 2022

Voor velen is Tess een nieuw gezicht, voor een enkeling wellicht een oude bekende. Tess is namelijk niet helemaal nieuw bij Vrest. 

“Voor de mensen die mij nog niet kennen, mijn naam is Tess Smit. In 2013 ben ik al bij Vrest begonnen als stagiaire Marketing, Communicatie & Evenementenorganisatie en van 2017 tot en met half 2019 ben ik fulltime werkzaam geweest bij Vrest. Na in totaal aardig wat jaren bij dezelfde werkgever vond ik het tijd voor iets anders en ben ik aan de slag gegaan als commercieel medewerker binnendienst. Niet alleen mijn werkleven ging op de schop, ook mijn privéleven stond in die tijd flink op zijn kop. Na 11 jaar aan topsport te hebben gedaan was het na een blessure ook tijd om hier afstand van te nemen.”

“Samen met mijn vriend, ons zoontje van 1,5 jaar en onze hondjes woon ik in het mooie Losser. Waar vroeger mijn weekenden vooral in het teken stonden van sport, vind ik het nu heerlijk om er op uit te gaan met mijn gezin, lekker te eten met vriendinnen en af en toe even helemaal niets te hoeven doen en een film of serie te kunnen kijken.”

“Sinds juni ben ik weer werkzaam bij Vrest waar ik mij voornamelijk bezig hou met configuratiewerkzaamheden en waar ik op vrijdag één van de aanspreekpunten binnen de VrestHub ben.”

 

In ander nieuws

Noha van der Griendt stelt zich voor

Ik ben Noha van der Griendt, 22-jarige student. Oorspronkelijk uit Lelystad, maar woon en studeer nu in het verre oosten. Ik studeer HBO-ICT software Engineering op Hogeschool Saxion en zit in mijn derde jaar. Momenteel doe ik de minor waar we bezig zijn met startups...

Blog: “Zo kan het ook!” – door Eelco Kunst

Zijn kleine handjes houden het bestek heel precies vast. Vol vertrouwen gaat eerst met links een lepel yoghurt en daarna met rechts een vork met een stuk banaan met yoghurt richting zijn open mond. Stoïcijns lepelt en vorkt hij door.Ik vind het meer dan prachtig...

Vrest feliciteert Ante Prkic met behalen doctorstitel na succesvolle verdediging proefschrift ‘Advancements in total elbow arthroplasty care’

Op 12 januari werd door Ante Prkic het proefschrift ‘Advancements in total elbow arthroplasty care’ met succes verdedigd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.   Als arts in opleiding tot orthopedisch chirurg startte Ante Prkic geruime tijd geleden het onderzoek over...

Vrest ondersteunt flexibele EPA-gerichte verpleegkundige (vervolg)opleidingen

De samenwerking tussen Maasstadziekenhuis en Vrest gaat terug naar 2014 met de ondersteuning van BOL (Beroeps Opleidende Leerweg) en BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg) en daarna ook verschillende medische vervolgopleidingen.  Linda Kurpershoek, teamleider Maasstad...