Tess Smit nieuwste aanwinst voor ons team

aug 18, 2022

Voor velen is Tess een nieuw gezicht, voor een enkeling wellicht een oude bekende. Tess is namelijk niet helemaal nieuw bij Vrest. 

“Voor de mensen die mij nog niet kennen, mijn naam is Tess Smit. In 2013 ben ik al bij Vrest begonnen als stagiaire Marketing, Communicatie & Evenementenorganisatie en van 2017 tot en met half 2019 ben ik fulltime werkzaam geweest bij Vrest. Na in totaal aardig wat jaren bij dezelfde werkgever vond ik het tijd voor iets anders en ben ik aan de slag gegaan als commercieel medewerker binnendienst. Niet alleen mijn werkleven ging op de schop, ook mijn privéleven stond in die tijd flink op zijn kop. Na 11 jaar aan topsport te hebben gedaan was het na een blessure ook tijd om hier afstand van te nemen.”

“Samen met mijn vriend, ons zoontje van 1,5 jaar en onze hondjes woon ik in het mooie Losser. Waar vroeger mijn weekenden vooral in het teken stonden van sport, vind ik het nu heerlijk om er op uit te gaan met mijn gezin, lekker te eten met vriendinnen en af en toe even helemaal niets te hoeven doen en een film of serie te kunnen kijken.”

“Sinds juni ben ik weer werkzaam bij Vrest waar ik mij voornamelijk bezig hou met configuratiewerkzaamheden en waar ik op vrijdag één van de aanspreekpunten binnen de VrestHub ben.”

 

In ander nieuws

Blog: “Jezelf laten zien op de werkvloer” – door Nina Kamutzki

"Ik heb het gevoel dat ik op een conferentie van de brandweer ben, maar niemand over water mag praten."Toen Rutger Bregman deze uitspraak deed besefte hij nog niet dat het kort daarna viraal zou gaan. Het is 2019 in het Zwitserse Davos. De Nederlandse Bregman,...

Vrest aanwezig tijdens NVCG-congres zaterdag 2 juli

Op vrijdag en zaterdag 1 en 2 juli 2022 vindt het internationale congres plaats van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Tijdens dit evenement zet Vrest op 2 juli zowel het complicatieregistratiedossier en EIF in de schijnwerpers. Liliane en...

“De kracht van competentie-ontwikkeling en het gemak van het positioneren van jezelf als high performance professional”

Interview met Eelco Kunst in EXAMENS, februari 2022. Een afgeronde opleiding in het formele onderwijs geeft een startkwalificatie voor een vervolgopleiding of een beroep en laat zien op welk niveau en met welke kennis of kunde iemand bekwaam is. Maar wie kent de...

Vrest en Nederlandse Vereniging voor Thoraxchirurgie tekenen Raamovereenkomst

Vrest en de NVT (Nederlandse Vereniging voor Thoraxchirurgie) sluiten 2021 af met een mooie mijlpaal in de samenwerking.De Raamovereenkomst tussen de Nederlandse Vereniging voor Thoraxchirurgie en Vrest inzake het bouwen en onderhouden van het Opleidingsportfolio...