Maak kennis met onze nieuwe collega Daphne Titsing

aug 7, 2023

Ik ben Daphne, 25 jaar oud en ik kom uit Enschede. Voordat ik bij Vrest kwam werken behaalde ik mijn master aan de Universiteit Twente in Human Factors and Engineering Psychology. 

Ik heb erg veel interesse voor het verband tussen technologie en het menselijke gedrag. Kennis en interesse dat ik goed kan inzetten bij Vrest. Naast het helpen van klanten bij support, begin ik langzamerhand ook wat configuratietaken op te pakken.

Ik heb het bij Vrest ontzettend naar mijn zin. Wat het werken bij Vrest zo leuk maakt is dat je volledig jezelf mag zijn en er echt gekeken wordt naar wat jij bereiken wil. Zelf hoop ik nog het één en ander op te pakken op het gebied van UX-design.

In mijn vrije tijd ben ik bezig met sporten, zoals fitness en zwemmen, en vrienden en familie bezoeken. Ik moet toegeven dat ik ook enorm kan genieten van een avondje spannende misdaadseries kijken. 

 

In ander nieuws

VREST ontvangt certificaat voor ISO 27001:2022 en NEN 7510:2017

Professionele ontwikkeling zit in het DNA van VREST. Van onbewust onbekwaam naar bewust (on)bekwaam, wat gaat er goed en wat kan er beter? Wat ga ik met de kennis van vandaag morgen anders doen? Dat doen we met informatiebeveiliging niet anders. Van onbewust risico...

Blog Eelco Kunst: Cultuurverandering

Enige jaren geleden organiseerden wij een avonddiscussie over cultuur. We begonnen met een kaartspel.We hadden zes tafels met aan elke tafel zes personen. Op elke tafel werden een spel kaarten en de spelregels neergelegd. Daarnaast twee regels: er mocht wel worden...

Dorhout Advocaten neemt juridisch dossier in gebruik

Donderdag 12 oktober vond de kick off van het juridisch portfolio plaats bij Dorhout Advocaten in Groningen.  Een mooie mijlpaal voor Vrest, want hiermee is Dorhout het eerste advocatenkantoor in Nederland dat gebruikmaakt van het Vrest-portfolio. (v.l.n.r. Hans de...

Succesvolle workshop over EPA’s tijdens Develhub Days

Tijdens de Develhub Days gaf Eelco op vrijdag 29 september de workshop ‘EPA’s of toevertrouwde handelingen voor alle professionals’.  Een inspirerende ochtend met levendige discussies door enthousiaste deelnemers. Een workshop dat zeker een vervolg zal krijgen. Vrest...