Maak kennis met onze nieuwe collega Daphne Titsing

aug 7, 2023

Ik ben Daphne, 25 jaar oud en ik kom uit Enschede. Voordat ik bij VREST kwam werken behaalde ik mijn master aan de Universiteit Twente in Human Factors and Engineering Psychology. 

Ik heb erg veel interesse voor het verband tussen technologie en het menselijke gedrag. Kennis en interesse dat ik goed kan inzetten bij VREST. Naast het helpen van klanten bij support, begin ik langzamerhand ook wat configuratietaken op te pakken.

Ik heb het bij VREST ontzettend naar mijn zin. Wat het werken bij VREST zo leuk maakt is dat je volledig jezelf mag zijn en er echt gekeken wordt naar wat jij bereiken wil. Zelf hoop ik nog het één en ander op te pakken op het gebied van UX-design.

In mijn vrije tijd ben ik bezig met sporten, zoals fitness en zwemmen, en vrienden en familie bezoeken. Ik moet toegeven dat ik ook enorm kan genieten van een avondje spannende misdaadseries kijken. 

 

In ander nieuws

VREST ontvangt certificaat voor ISO 27001:2022 en NEN 7510:2017

Per 1 november is VREST gehercertificeerd voor ISO 27001:2022 en NEN 7510:2017. Professionele ontwikkeling zit in het DNA van VREST. Ook wij doorlopen de fases van onbewust onbekwaam naar bewust (on)bekwaam. Continu vragen we ons af "Wat gaat er goed en wat kan er...

Eelco: “Wij hebben bergen cultuur”

Overal kom je rituelen tegen. Zelfs bovenop de berg. Hier sta ik bij de Gamshütte, een wandelaarshut in Oostenrijk. Zodra ik deze Hütte binnenga voer ik hetzelfde ritueel uit als iedereen: ik trek mijn bergschoenen uit, stop ze in de daarvoor bestemde kast en trek...

Dorhout Advocaten neemt juridisch dossier in gebruik

Donderdag 12 oktober vond de kick off van het juridisch portfolio plaats bij Dorhout Advocaten in Groningen.  Een mooie mijlpaal voor VREST, want hiermee is Dorhout het eerste advocatenkantoor in Nederland dat gebruikmaakt van het VREST-portfolio. (v.l.n.r. Hans de...

Succesvolle workshop over EPA’s tijdens Develhub Days

Tijdens de Develhub Days gaf Eelco op vrijdag 29 september de workshop ‘EPA’s of toevertrouwde handelingen voor alle professionals’.  Een inspirerende ochtend met levendige discussies door enthousiaste deelnemers. Een workshop dat zeker een vervolg zal krijgen. Wij...