Carlo Peeters: “Inmiddels maak ik 6 jaar dankbaar gebruik van Vrest en ik zou geen ander digitaal loopbaanportfolio meer overwegen.”

“Naast dat Vrest overzichtelijk en gebruikersvriendelijk is, vind ik het grootste voordeel dat  Vrest mij helpt de voortgang van mijn opleiding tot orthopedisch chirurg goed te kunnen monitoren.”

Met enige regelmaat bekijk ik mijn portfolio om inzicht te krijgen in hoeveel ingrepen ik in een bepaalde tijdsperiode of binnen een bepaald aandachtsgebied heb uitgevoerd. Op die manier weet ik waar de aandacht moet liggen voor de maanden die daarop volgen. Ook vind ik het fantastisch dat mijn competenties en leermomenten overzichtelijk worden weergegeven in één portfolio en dat ik mijn vooruitgangen kan terugzien en kan delen met mijn opleiders.
Kortom, Vrest is heeft een belangrijke rol gespeeld in mijn opleiding en ik zou het iedere AIOS aanraden.”

 

Carlo Peeters, AIOS orthopedie