Annelies versterkt ons team

jan 6, 2022

Sinds december zijn wij een collega rijker. Annelies de Jong-Mol houdt zich sindsdien bij ons bezig met voornamelijk de externe communicatie en de ontwikkeling van de benodigde content hiervoor. Graag stelt ze zich even voor.

“Vanaf groep 8 woon ik in Enschede, met hier en daar een verblijf in zowel Australië, Amersfoort als Amsterdam. Sinds een jaar woon ik in Boekelo. Dus tsja waar ik vandaan kom? Jullie mogen het zeggen.”

“Veel van de gezichten van mijn nieuwe collega’s van Vrest waren mij al bekend, omdat ik hen op de gevoelige plaat heb gezet, voornamelijk voor foto’s voor op de website. Ik ben namelijk al heel wat jaren freelance fotograaf. Ik leg met name bruiloften en gezinnen vast. Ooit lijkt het mij mooi om de rouw(fotografie)branche in te gaan. Ik ben getrouwd met de leukste Jan en samen hebben wij 2 druktemakers: Sarie van 3 en Teun van 1. Heel veel vrije tijd heb ik daardoor niet ;-).”

“Wat ik leuk vind om te doen is koken en uitstapjes maken naar steden. Ook ben ik aangesloten bij een protestantse kerk waar ik actief lid ben en waaraan ik best wat tijd besteed. Verder vind ik het leuk om bezig te zijn met duurzaamheid.”

Annelies Mol

In ander nieuws

VREST ontvangt certificaat voor ISO 27001:2022 en NEN 7510:2017

Per 1 november is VREST gehercertificeerd voor ISO 27001:2022 en NEN 7510:2017. Professionele ontwikkeling zit in het DNA van VREST. Ook wij doorlopen de fases van onbewust onbekwaam naar bewust (on)bekwaam. Continu vragen we ons af "Wat gaat er goed en wat kan er...

Eelco: “Wij hebben bergen cultuur”

Overal kom je rituelen tegen. Zelfs bovenop de berg. Hier sta ik bij de Gamshütte, een wandelaarshut in Oostenrijk. Zodra ik deze Hütte binnenga voer ik hetzelfde ritueel uit als iedereen: ik trek mijn bergschoenen uit, stop ze in de daarvoor bestemde kast en trek...

Dorhout Advocaten neemt juridisch dossier in gebruik

Donderdag 12 oktober vond de kick off van het juridisch portfolio plaats bij Dorhout Advocaten in Groningen.  Een mooie mijlpaal voor VREST, want hiermee is Dorhout het eerste advocatenkantoor in Nederland dat gebruikmaakt van het VREST-portfolio. (v.l.n.r. Hans de...

Succesvolle workshop over EPA’s tijdens Develhub Days

Tijdens de Develhub Days gaf Eelco op vrijdag 29 september de workshop ‘EPA’s of toevertrouwde handelingen voor alle professionals’.  Een inspirerende ochtend met levendige discussies door enthousiaste deelnemers. Een workshop dat zeker een vervolg zal krijgen. Wij...