Vrest feliciteert Bjorn van der Zande met afstudeerstage

Geplaatst op

In 2019 startte Bjorn van der Zande met zijn afstudeeropdracht bij Vrest. Hoewel hij inmiddels werkt bij Royal Talens mocht hij onlangs zijn studie International Business & Languages aan de Hogeschool Saxion in Enschede afronden met zijn afstudeerpresentatie. Tijdens zijn afstudeerperiode heeft hij zich verder ontwikkeld, zijn vakinhoudelijke kennis vergroot en veel geleerd over het speelveld van de medische wereld waaraan Vrest een bijdrage levert.

“Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad bij Vrest”
Bjorn: “De professioneel informele werksfeer pastte prima bij mij. Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad bij Vrest. Op dit moment werk ik fulltime bij Royal Talens in Apeldoorn. Net zoals bij Vrest is de sfeer informeel en heb ik leuke collega’s. Dus ook hier heb ik het prima naar mijn zin. De eerste jaren wil ik vooral werkervaring in Nederland opdoen, maar het buitenland trekt mij ook. Wie weet vertrek ik over een aantal jaren naar het buitenland om daar een baan te zoeken.”

Vrest bedankt Bjorn voor zijn bijdrage middels zijn afstudeerproject en wenst hem veel succes en plezier in zijn huidige baan.

Terug naar het overzicht