Vacature Senior Developer

Kom jij als Senior Developer ons team versterken?

We zoeken een Senior Software developer voor minimaal 32 uur per week, die onze front end komt versterken en de route naar de back end goed kent. Klinkt dit interessant? Lees dan vooral hieronder verder.

Hoe ziet jouw tech stack eruit?

Wat breng jij mee?

Jij bent een professional met minstens 3 jaar ervaring op het gebied van front end development. Je hebt een open houding, bent eerlijk, nieuwsgierig en beschikt over een kritische houding. Communiceren is jouw tweede natuur: overleggen en afstemmen met jouw team en product owner(s) vind je een vanzelfsprekendheid. Graag bijt jij je vast in ontwerpvragen die je, eventueel met jouw team, uitwerkt in concrete oplossingen. Je kunt Nederlandse en Engelse code-documentatie lezen en schrijven en begrijpt het belang hiervan.

Wat werkt verder in jouw voordeel?

 • De wil om te innoveren en deze te vertalen naar succes;
 • Kennis delen doe je van nature;
 • Je werkt graag in structuur van projecten, scrum, sprints en tickets;
 • De gewoonte code reviews uit te voeren en best practices toe te passen;
 • Zelfmanagement, onafhankelijkheid;
 • Onze collega willen zijn;
 • Ervaring met test automation tools en integratie binnen CI/CD;
 • Grip op jouw ontwikkelingen;
 • Om kunnen gaan met hele goede grappen;
 • Vrestability (lees vooral verder)

Wat heeft Vrest jou te bieden?

Blijk jij de geschikte kandidaat, dan willen wij jou graag leren kennen! Vrest biedt de kans om mee te werken aan de uitbouw en groei van onze SAAS-oplossingen (10.000 –> 100.000 gebruikers). Hiervoor beschik jij over jouw eigen ontwikkelomgeving (Mac/Windows – PHPStorm -, …) en kun je gebruik maken van onze gecertificeerde veilige infrastructuur met volledig ingerichte ontwikkelstraat.

Deze functie biedt voldoende uitdagingen en volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Wij zijn duidelijk in de verwachtingen die wij van jou hebben en over wat jij van Vrest kunt verwachten. Bij ons vind je naast een fijne groep collega’s prima arbeidsvoorwaarden, heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van het Fietsplan, goede koffie, thee (e.d.) op kantoor en een uitstekende werkplek (hoog/laag-buro). Wanneer de omstandigheden het (weer) toestaan geniet je van het gezelschap van jouw collega’s tijdens onze gezamenlijke lunches.

 

Wie is Vrest?

Wij zijn een hechte en enthousiaste groep collega’s die het logisch vinden (zich) dagelijks te ontwikkelen en de markt van professionals en persoonlijke ontwikkeling verder te bestormen.

Vrest biedt oplossingen die worden gebruikt door 10.000+ actieve professionals die met het Vrest portfolio vanuit hun broekzak op ieder gewenst moment aan hun persoonlijke ontwikkeling kunnen werken. Dit doen we vanuit onze thuisbasis Enschede, aan de Twekkeler Es 24 in ons mooie en recentelijk verbouwde locatie, die goed bereikbaar is en meer dan voldoende parkeergelegenheid voor fiets en/of auto biedt.

 

Vrestable

Wij gunnen iedere professional een veilige en persoonlijke portfolio, een leeromgeving waarin hij/zij zich optimaal kan ontwikkelen en waarin zijn/haar competenties, profiel, leervragen en dergelijke, naar eigen wens gedeeld kunnen worden: proving & improving competences. Onze ambitie is navenant: de wereld is ons speelveld.

Onze mores: open communicatie, ontdekken waar je bewust incompetent en ook waar je onbewust incompetent bent; dit gecombineerd met je attitude competent te willen zijn, geeft ruimte aan je leerproces en voedt gelijktijdig de wensenlijst van onze portfoliomodules. Being Vrestable is wat we nastreven en uitdragen.

 

Solliciteer nu!

Zie jij jezelf werken bij Vrest na het lezen van bovenstaande vacature? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in en voeg jouw motivatie toe. Een drijfverentest maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Met het versturen van jouw sollicitatieformulier ga je akkoord met de noodzakelijke voorwaarde, dat Vrest jou beoordeelt met een selecte groep medewerkers binnen Vrest om jouw kandidatuur te kunnen bepalen. Jouw persoonlijke gegevens worden na voltooiing van jouw sollicitatietraject uit onze systemen verwijderd.

 • Max. file size: 1 MB.
 • * Velden met een sterretje zijn verplicht
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere vacatures & stages

Open sollicitatie

Vrest staat altijd open voor enthousiaste nieuwe collega's. Ook wanneer Vrest geen vacatures heeft, kun je altijd een open sollicitatie sturen. Zou je graag bij Vrest willen werken, stuur ons dan jouw motivatie en CV via onderstaand formulier of via...

Op zoek naar een stage- of afstudeerplek?

Jong talent is van harte welkom bij Vrest. Ben jij op zoek naar een stage- of afstudeerplek en zie jij jezelf bij Vrest aan de slag gaan, neem dan gerust contact met ons op via het sollicitatieformulier. Een studierelevante stage- of afstudeerplek bij Vrest betekent...