Vacature PHP Software Developer

Wij zien jou graag als nieuwe collega en PHP Software Developer

Vrest biedt zorgprofessionals Loopbaan- en Opleidingsportfolio’s. Ons portfolioplatorm heeft 80.000+ gebruikers die zo een gevalideerde presentatie kunnen geven van hun competenties. Want proving & improving competences is onze visie.
Zo hebben onze gebruikers een persoonlijk professioneel profiel met betekenis.

Vrest groeit elk jaar in abonnementen en gebruikers. Ons developmentteam bestaat op dit moment uit 5 waardevolle specialisten en we hebben ruimte voor jou als PHP Software Developer. Want we hebben talloze ideeën en plannen om onze software verder te ontwikkelen voor alle zorgprofessionals en organisaties die er dagelijks mee werken. Zodat we onze klanten elke keer weer een ultieme gebruikerservaring geven.


Wat verwachten wij van jou?

Je bent PHP-professional met al de nodige ervaring zodat je direct aan de bal bent op je specialisme. Agile is jouw manier van werken omdat wensen van onze klanten voortdurend veranderen evenals de ontwikkelingen in je vak. Een ultieme gebruikerservaring bepaalt in grote mate het succes van ons product. Daarom kun je een ontwerp goed vertalen naar een ultieme UX/UI. Je houdt van schone code en bent daarom kritisch op de kwaliteit van wat je oplevert.

Waarom zou je bij Vrest werken?

Wij bieden je veel uitdagingen omdat de ontwikkelingen snel gaan waardoor wij veel nieuwe features online zetten. Je krijgt veel ruimte om met jouw ideeën en oplossingen bij te dragen aan onze software.
Wij bieden je een ontspannen en inspirerende werkomgeving. Je werkt in een hecht teamverband met collega developers, sales managers en support agents.

Werken bij Vrest iets voor jou?

Lijkt het je wat om eens met elkaar in gesprek te gaan over jouw toekomst bij Vrest? Laat je gegevens en motivatie achter. We komen graag met je in contact.

Solliciteer nu

  • Sleep bestanden hierheen of