Quido Veekens versterkt het team

nov 11, 2021

Sinds september zijn wij een collega rijker en heeft ons team developers zich uitgebreid. Quido Veekens stelt zich graag aan jullie voor.

“Na het voor de tiende keer typen van de eerste twee regels wist ik bijna mezelf te overtuigen om het traditionele voorstelformat aan te houden. Maar mijn ouders zouden mij geen Quido genoemd hebben als ik niet (met man en macht) zou trachten het toch anders te doen. Ludieke mensen zijn mijn ouders. Ik ben opgevoed om een vrijdenkende, creatieve en tikkeltje eigenwijze man te zijn.”

“Ze hebben mij geleerd om alles vanuit meerdere perspectieven te bekijken, de vraag “waarom” centraal te stellen in mijn leven en te beredeneren vanuit mogelijkheden. Dit heeft mij gemaakt tot een eerlijk, nadenkend en tamelijk onbevreesd en onafhankelijk persoon.”

“Ik wil graag van mezelf denken dat ik een breed referentiekader heb. Ik heb veel dingen in mijn leven mogen ervaren, ben veel aangegaan, heb veel mensen gezien en situaties meegemaakt. Toch is elke situatie anders, ieder mens uniek en elke omgeving heeft zijn eigen tradities en cultuur. Dit nieuwe avontuur wat ik samen met jullie aanga, beste (merendeels) Twentse collega’s, gaat mij weer een stukje vormen, mij intensief beïnvloeden.”

“Vereerd is een groot woord, maar het voelt erg goed om opgenomen te worden in een omgeving ver van huis. Een plaats waar men geen ‘houdoe’ zegt bij het afscheid en waar ze ‘aankomen’ in plaats van ‘aanrijden’. ‘Naast’ is niet ‘langs’, en klootschieten is blijkbaar een sport:).”

“Ik hoop in alle oprechtheid, dat we tot een geweldige samenwerking komen en dat we de wereld een stukje mooier, simpeler en (gebruiks)vriendelijker kunnen maken!”

In ander nieuws

Blog: “Jezelf laten zien op de werkvloer” – door Nina Kamutzki

"Ik heb het gevoel dat ik op een conferentie van de brandweer ben, maar niemand over water mag praten."Toen Rutger Bregman deze uitspraak deed besefte hij nog niet dat het kort daarna viraal zou gaan. Het is 2019 in het Zwitserse Davos. De Nederlandse Bregman,...

Tess Smit nieuwste aanwinst voor ons team

Voor velen is Tess een nieuw gezicht, voor een enkeling wellicht een oude bekende. Tess is namelijk niet helemaal nieuw bij Vrest.  "Voor de mensen die mij nog niet kennen, mijn naam is Tess Smit. In 2013 ben ik al bij Vrest begonnen als stagiaire Marketing,...

Vrest aanwezig tijdens NVCG-congres zaterdag 2 juli

Op vrijdag en zaterdag 1 en 2 juli 2022 vindt het internationale congres plaats van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Tijdens dit evenement zet Vrest op 2 juli zowel het complicatieregistratiedossier en EIF in de schijnwerpers. Liliane en...

“De kracht van competentie-ontwikkeling en het gemak van het positioneren van jezelf als high performance professional”

Interview met Eelco Kunst in EXAMENS, februari 2022. Een afgeronde opleiding in het formele onderwijs geeft een startkwalificatie voor een vervolgopleiding of een beroep en laat zien op welk niveau en met welke kennis of kunde iemand bekwaam is. Maar wie kent de...