Quido Veekens versterkt het team

nov 11, 2021

Sinds september zijn wij een collega rijker en heeft ons team developers zich uitgebreid. Quido Veekens stelt zich graag aan jullie voor.

“Na het voor de tiende keer typen van de eerste twee regels wist ik bijna mezelf te overtuigen om het traditionele voorstelformat aan te houden. Maar mijn ouders zouden mij geen Quido genoemd hebben als ik niet (met man en macht) zou trachten het toch anders te doen. Ludieke mensen zijn mijn ouders. Ik ben opgevoed om een vrijdenkende, creatieve en tikkeltje eigenwijze man te zijn.”

“Ze hebben mij geleerd om alles vanuit meerdere perspectieven te bekijken, de vraag “waarom” centraal te stellen in mijn leven en te beredeneren vanuit mogelijkheden. Dit heeft mij gemaakt tot een eerlijk, nadenkend en tamelijk onbevreesd en onafhankelijk persoon.”

“Ik wil graag van mezelf denken dat ik een breed referentiekader heb. Ik heb veel dingen in mijn leven mogen ervaren, ben veel aangegaan, heb veel mensen gezien en situaties meegemaakt. Toch is elke situatie anders, ieder mens uniek en elke omgeving heeft zijn eigen tradities en cultuur. Dit nieuwe avontuur wat ik samen met jullie aanga, beste (merendeels) Twentse collega’s, gaat mij weer een stukje vormen, mij intensief beïnvloeden.”

“Vereerd is een groot woord, maar het voelt erg goed om opgenomen te worden in een omgeving ver van huis. Een plaats waar men geen ‘houdoe’ zegt bij het afscheid en waar ze ‘aankomen’ in plaats van ‘aanrijden’. ‘Naast’ is niet ‘langs’, en klootschieten is blijkbaar een sport:).”

“Ik hoop in alle oprechtheid, dat we tot een geweldige samenwerking komen en dat we de wereld een stukje mooier, simpeler en (gebruiks)vriendelijker kunnen maken!”

In ander nieuws

Vrest en Nederlandse Vereniging voor Thoraxchirurgie tekenen Raamovereenkomst

Vrest en de NVT (Nederlandse Vereniging voor Thoraxchirurgie) sluiten 2021 af met een mooie mijlpaal in de samenwerking.De Raamovereenkomst tussen de Nederlandse Vereniging voor Thoraxchirurgie en Vrest inzake het bouwen en onderhouden van het Opleidingsportfolio...

Vrest koppelt met digitale leeromgeving van Federatie Medisch Specialisten

Onlangs is de koppeling tussen het portfolio van Vrest en de digitale leeromgeving van FMS (Federatie Medisch Specialisten) in gebruik genomen.De koppeling is een grote stap vooruit in doelmatig werken voor aiossen en medisch specialisten. Want voortaan vullen alle...

Martijn Baas behaalt doctorstitel na succesvolle verdediging proefschrift

Op 6 oktober vond de succesvolle verdediging plaats van het proefschrift ‘Above and Beyond: Classification of Congenital Upper Limb Anomalies’ door Martijn Baas. Martijn: “Ik heb het onderzoek verricht aan de afdeling Plastische Chirurgie van het Erasmus MC in...

Vrest feliciteert Lisebette Burger met behalen doctorstitel

‘Een goede eerste stap – De presentatie, behandeling en kwaliteit van leven in preaxiale polydactylie’, luidt de titel van het proefschrift dat Lisebette Burger succesvol verdedigde op 6 oktober 2021.Polydactylie van de voet is een afwijking van de voet waarbij...