Prinses Máxima Centrum start met IFMS van Vrest

Geplaatst op

Ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Dat is dé missie van het Prinses Máxima Centrum.
Het zo goed mogelijk kunnen presteren van medisch specialisten voor deze kinderen en de mensen om hen heen is een prachtige missie waaraan Vrest graag een bijdrage levert.

Kick-off
Op donderdag 5 december vond de kick-off bij het Prinses Máxima Centrum plaats. Pieter Lohuis was vanuit Vrest aanwezig om medisch specialisten te instrueren zodat zij efficient van start kunnen met IFMS-trajecten. Pieter: “Het was een geslaagde dag.
Op 23 januari 2020 wordt de tweede instructiemiddag georganiseerd, zodat de medisch specialisten die niet bij de kick-off aanwezig konden zijn, ook beslagen ten ijs komen. GroepsIFMS is een mogelijke vervolgstap.”

Ontzorging tijdens IFMS-trajecten
IFMS maakt het mogelijk de medisch specialisten van het Princes Máxima Centrum te ondersteunen in hun professionele ontwikkeling. Op 1 juni jl. sloegen het Prinses Máxima Centrum en Vrest de handen ineen. Vrest faciliteert het Prinses Máxima Centrum met een volledig dienstenpakket van procesbeheersing en gespreksvoering tot informatieverzameling. Met deze service ontzorgt Vrest de specialisten in IFMS-trajecten. De kracht van IFMS schuilt namelijk, naast de kwaliteit van het gesprek, in het gemak en de efficiency van de applicatie.

Vrest sponsort het Princes Máxima Centrum door het loopbaanportfolio de komende drie jaren kostenloos aan te bieden.

Wilt u meer weten over het Prinses Máxima Centrum, kijk op www.prinsesmaximacentrum.nl
Wilt u meer over de ondersteuning in teamontwikkeling, bekijk IFMS, GroepsIFMS en TeamFMS

Terug naar het overzicht