Collega André Davidsz 10 jaar bij Vrest

door | mei 11, 2020

Op 1 mei 2020 was onze zeer gewaardeerde collega André Davidsz, senior accountmanager van Vrest, 10 jaar in dienst. Dit is gelijk een ideaal  moment om eens met André eens terug te kijken naar de afgelopen jaren, maar ook vooruit te blikken.

“De eerste tijd bij Vrest heb ik ervaren als intensief”

André: “Op mijn eerste werkdag bij Vrest werd ik ontvangen door Ernst-Jan, (huidige COO). Ernst-Jan deed het prima. Na het voorstelrondje hebben wij over van alles en nog wat gepraat. Gevoelsmatig had ik al snel een klik met hem. De eerste tijd bij Vrest heb ik ervaren als intensief. Ik kwam namelijk niet uit een IT-omgeving, dus veel was nieuw voor me. Ik heb tijd nodig gehad om de nieuwe omgeving, de producten en diensten en werkwijze eigen te maken. En natuurlijk heb ik alle klanten moeten leren kennen, een leerzame periode!”

“Iedereen komt een praatje maken met André als hij aanwezig is”

Gelukkig kreeg André dit allemaal onder de knie. “Iedereen komt een praatje maken met André als hij aanwezig is bij bijvoorbeeld een bijeenkomst van het Concilium Cardiologicum. Mij zien ze dan niet staan”, grapt Eelco Kunst (CEO).

“Professionaliseren is in een stroomversnelling gekomen”

André was onderdeel van de ontwikkelingen die Vrest de afgelopen jaren doormaakte. “Het grote verschil tussen ‘Vrest van toen’ en ‘Vrest van vandaag’ ligt op het gebied van professionalisering. Deze professionalisering draagt bij aan de groei van Vrest. Mijn nieuwe, jongere collega’s zorgen ervoor dat deze professionalisering in een stroomversnelling is gekomen. Voor mij de uitdaging om hierin mee te groeien en mijn bijdrage te blijven leveren aan het behalen van nieuwe successen die we met elkaar mogen delen.”

En delen doet hij graag. Ook zijn collega’s ervaren het iedere keer weer als een klein feestje als André zijn thuisbasis Eindhoven, soms in alle vroegte, achter zich laat om het kantoor in Enschede te bezoeken. Pieter Lohuis (CMSO): “André is een altijd vrolijke, goed- en hardlachse, enthousiaste collega. Voor BBQ-ideeën en recepten moet je bij André zijn.”

Vrest is verheugd dat André aan boord is om ook toekomstige successen samen met hem te kunnen blijven delen!

(André, herkenbaar aan de uitbundige lach, samen met collega’s in Parijs tijdens een teamuitje in 2018 ter ere van het 15-jarig bestaan van Vrest.)

In ander nieuws

Partner BKV bemiddelt zorgprofessionals in de strijd tegen COVID-19

Onze partner BKV levert een bijdrage in de bemiddeling van zorgprofessionals die extra (uren) inzetbaar zijn in de strijd tegen COVID-19. Via dit formulier kunnen zij zich direct aanmelden. BKV beoordeelt de aanmeldingen en zorgt voor de beste match tussen vraag en...

Vrest feliciteert Bjorn van der Zande met afstudeerstage

In 2019 startte Bjorn van der Zande met zijn afstudeeropdracht bij Vrest. Hoewel hij inmiddels werkt bij Royal Talens mocht hij onlangs zijn studie International Business & Languages aan de Hogeschool Saxion in Enschede afronden met zijn afstudeerpresentatie....

Vrest volgt advies Federatie Medisch Specialisten

Vrest onderhoudt intensieve contacten met diverse ziekenhuizen en specialisten in heel Nederland. Voor instructies, demonstraties en andere zakelijke gesprekken brengen wij wekelijks bezoeken aan verschillende klinieken door het hele land.Betrouwbare tooling voor...

Vrest feliciteert Susanne Eijgenraam met promotie-onderzoek

‘The Meniscus Matters’, zo luidt de titel van het proefschrift van Susanne Eijgenraam. Op woensdag 22 januari jl. promoveerde zij aan het Erasmus MC te Rotterdam. Haar onderzoek, op het interessante grensvlak van orthopedie en radiologie, gaat over meniscusscheuren,...