Nieuwe collega Saskia stelt zich voor

jun 24, 2021

Onze nieuwe collega Saskia versterkt sinds kort onze supportafdeling. Graag stelt zij zich aan jullie voor.

“Ik ben Saskia Kupers, 43 jaar. Ik woon samen met mijn vriend in Enschede en ben trotse moeder van ons zoontje van 5 jaar. Ik heb de opleiding Mode en Kleding gedaan in Enschede en aansluitend bij een groothandel in de bruidsmode gewerkt. Na een aantal jaren als CAD/CAM-medewerker (Computer Aided Design – Computer Aided Manufacturing, red.) gewerkt te hebben, ben ik doorgestroomd naar de afdeling verkoop binnendienst. Na de bruidsmode heb ik meerdere jaren bij diverse groothandels als medewerker binnendienst gewerkt en daardoor ben ik bekend met het hebben van veelvuldig klantcontact.”

“Het voelt als een warme deken. Iedereen is heel erg vriendelijk en behulpzaam”

“Per 1 juni 2021 werk ik bij Vrest als VrestHub medewerker en versterk ik de supportcollega’s. Ik heb er nu een kleine 4 weken opzitten en het bevalt mij erg goed. Het voelt als een warme deken. Iedereen is heel vriendelijk en behulpzaam. Er valt veel te leren voor mij en dat zie ik als een mooie uitdaging mij verder te ontwikkelen.”

“Ik hou van tekenen en schilderen. Wat ik de laatste jaren zoal gemaakt heb is een muurschildering, geboortestoeltjes en tegenwoordig beschilder ik steentjes. Ik hou van creativiteit en koken en bakken. Verder hou ik van reizen, het maken van stedentrips en reizen en van de natuur. Mijn mooiste reizen zijn de reizen naar Costa Rica en Afrika.”

 

In ander nieuws

Martijn Baas behaalt doctorstitel na succesvolle verdediging proefschrift

Op 6 oktober vond de succesvolle verdediging plaats van het proefschrift ‘Above and Beyond: Classification of Congenital Upper Limb Anomalies’ door Martijn Baas.Martijn: “Ik heb het onderzoek verricht aan de afdeling Plastische Chirurgie van het Erasmus MC in...

Vrest feliciteert Lisebette Burger met behalen doctorstitel

‘Een goede eerste stap – De presentatie, behandeling en kwaliteit van leven in preaxiale polydactylie’, luidt de titel van het proefschrift dat Lisebette Burger succesvol verdedigde op 6 oktober 2021.Polydactylie van de voet is een afwijking van de voet waarbij...

“Succes trek je aan” – door Pieter Lohuis

Iedere ochtend oefen ik het met mijn drie-jarige dochter; het dichtritsen van haar jasje. Als jonge vader realiseerde ik me niet eens hoe automatisch ik dat doe. Totdat ze zelf de rits van haar jas dicht wil doen, maar dat dit met de beste wil van de wereld niet lukt....

Vrest feliciteert Derek van Deurzen met behalen doctorstitel

Op 26 mei jl. verdedigde orthopedisch chirurg Derek van Deurzen met succes zijn proefschrift aan de Universiteit van Amsterdam. In het proefschrift ‘Long head biceps and rotator cuff surgery’ zijn maar liefst 8 wetenschappelijke publicaties van hoge kwaliteit...