Landelijke kick-off van het Opleidingsportfolio Laboratoriumspecialist Klinische Chemie

Geplaatst op

Tijdens een bijeenkomst van ca. 70 opleiders en aiossen van de opleiding Laboratoriumspecialist Klinische Chemie op 26 maart 2019 is het startsein gegeven voor landelijke ingebruikname van het vernieuwde Opleidingsportfolio Laboratoriumspecialist Klinische Chemie.

De kick-off bijeenkomst is daarmee gelijk een startpunt voor EPA-gericht opleiden. Tevens de afronding van een intensieve ontwikkelperiode van slechts vier maanden met de portfoliocommissie van de NVKC. Wat ons betreft veel dank aan de leden van deze commissie voor de beschikbaarheid, de ideeën en reflectie op ideeën, de testperiode en het enthousiasme om alles voor de bijeenkomst van 26 maart voor elkaar te krijgen. In het bijzonder dank aan Elianne Roelandse, opleider in het VUmc en voorzitter van de portfoliocommissie, Lise Schoonen (op de foto links), zeer betrokken en actieve vertegenwoordiger van alle aiossen klinische chemie, Christine Ruiter, beleidsmedewerker en spin in het web van NVKC, en Auk Dijkstra, onderwijskundig adviseur.

We zien uit naar voortzetting van onze vruchtbare en intensieve samenwerking tot nu toe. Eind mei hebben we reeds een eerste evaluatie van gebruik van het vernieuwde portfolio, een continue bijdrage aan proving & improving competences.

Wilt u meer weten over NVKC en de opleiding tot Laboratoriumspecialist Klinische Chemie, zie: NVKC

 

Voor uw eventuele vragen, bel gerust met André Davidsz – 06 427 470 26, onze accountmanager voor de NVKC, met Eelco Kunst – 06 515 616 75, onze CEO (op de foto rechts), of met onze supportdesk – 053 851 70 51.

Terug naar het overzicht