GGZ IFMS Impactmiddag 2018.11.15


Van harte welkom op de GGZ IFMS Impactmiddag

Mijn naam is Eelco Kunst, directeur van Vrest. Ik heb het genoegen u uit te nodigen voor de GGZ IFMS Impactmiddag die in het teken staat van persoonlijke professionele ontwikkeling van alle medisch specialisten die werkzaam zijn bij of verbonden zijn aan een Nederlandse GGZ-instelling. Een impactmiddag die ook voor u in uw rol van bestuurder, manager of GGZ-specialist betrokken bij IFMS van belang kan zijn. Dhr. Jeroen Kreuger, directeur van Pro Persona, is deze middag uw voorzitter.


Donderdagmiddag 15 november 2018 – Holland Heart House

Moreelsepark 1 | 3511 EP Utrecht – bij station Utrecht CS

Vanaf 1 januari 2020 bent u als medisch specialist verplicht aan een vorm van IFMS te doen. IFMS wordt een verplicht onderdeel van uw herregistratie. Tijdens de GGZ IFMS Impactmiddag krijgt u een duidelijk overzicht van alle aspecten van IFMS en wat dat voor u in de praktijk betekent en vooral wat het u oplevert. Wij helpen u om van IFMS meer dan een verplicht nummer te maken. IFMS sluit aan op het Kwaliteitsstatuut voor GGZ instellingen en past in essentie bij de visie dat persoonlijke ontwikkeling en die van organisaties het meest succesvol is bij o.a. regelmatige zelfreflectie en intervisie. IFMS mag dan straks verplicht zijn, het is vooral óók een effectieve tool voor persoonlijke en organisatieontwikkeling.

Er zijn verschillende vormen mogelijk: Individueel (IFMS) óf binnen de context van uw vakgroep (GroepsIFMS of TeamFMS). Tijdens deze middag staan we stil bij deze vormen en leggen we alles uit over het proces van de start van een traject tot en met de uitkomst.

Waarom u zou willen deelnemen?

Het doel van deze middag is dat u in korte tijd bent bijgepraat over IFMS als verplicht onderdeel van herregistratie vanaf 1 januari 2020. Hoe maken wij van Vrest voor u IFMS zinvol én makkelijk?

  • Welke vorm van IFMS past bij u en uw team?
  • Hoe maken we daarbij gebruik van onze ervaringen (meer dan 8.000 medisch specialisten maakten inmiddels gebruik van onze service)?
  • Hoe verloopt het proces binnen de verschillende vormen van IFMS?
  • Hoe zijn de reflectiegesprekken georganiseerd?
  • Welke procesondersteunende begeleiding?
  • Welke procesondersteunende software en digitale dossiers?
  • Hoe zit het met de veiligheid van informatie?

 


Programma en sprekers

13:00 Inloop en ontvangst
13:30 Welkom door Jeroen Kreuger, middagvoorzitter
13:40 Kahootquiz om warm te worden (15-20 min)
14:00 Jeroen Kreuger – IFMS in de GGZ praktijk
14:20 Martin Sielk – deelt zijn ervaringen met IFMS
14:40 Eelco Kunst – IFMS als proces
15:00 Pauze
15:30 Interactieve sessie: Q&A + stellingen


16:30 Intermezzo: Alette Baartmans – Learning specialist bij Thomas & Charles
16:50 Afsluiting door de voorzitter
17:00 Borrel

Uw aanmelding is gratis

Wilt u verzekerd zijn van uw deelname aan de GGZ IFMS Impactmiddag, meldt u dan aan. U ontvangt van ons de bevestiging van uw deelname met de adresgegevens en de routebeschrijving naar de locatie.