Eline Silven is Stagiair van het Jaar 2020

mei 26, 2020

Vorige week nomineerde Vrest stagiaire Eline Silven voor de Stagiaire van het Jaar. Vandaag maakte de organisatie bekend, dat Eline deze prachtige titel in de wacht heeft gesleept. Eline uit Edam-Volendam loopt sinds 3 februari jl. stage bij Vrest in Enschede. Haar hart ligt letterlijk in deze regio: door hier een stageplek te vinden kon ze dichtbij haar vriend zijn die in Enschede woont.

Stage nog grotere uitdaging wegens Corona

 Eline zit momenteel in het laatste jaar van de Engelstalige Bachelor International Business & Languages aan de Amsterdam School of International Business. Bij Vrest onderzoekt ze hoe loopbaanportfolio’s in het buitenland eruit zouden kunnen gaan zien, welk prijsmodel hieraan gekoppeld kan worden en wat een passende positionering is. Een uitdagende opdracht, die nog uitdagender werd door de Corona-crisis.

Pieter Lohuis: “Voor haar onderzoek stonden interviews op de planning welke door Corona een nóg grotere uitdaging werden. Artsen zijn druk en hebben vaak weinig tijd. Met haar creativiteit lukte het haar een oplossing te vinden en de interviews toch nog af te kunnen nemen.”

“Enorm vereerd en trots, dat ik een bijdrage mag leveren”

Eline: “Vandaag kreeg ik het blije nieuws te horen, dat de jury heeft besloten dat ik de titel heb verdiend, waardoor ik mij nu Stagiair van het Jaar van 2020 mag noemen. Ik voel mij enorm vereerd en ben trots dat ik een bijdrage mag leveren aan deze prachtige organisatie, waar ik momenteel met veel plezier mijn scriptie schrijf. Ik ontvang uitstekende begeleiding en ben blij dat mijn inzet wordt gezien en bekroond.”

“Betrokkenheid en hard werken moet tenslotte worden beloond”

Pieter Lohuis: “Eline toont betrokkenheid, is intelligent en kan snel meedenken over de toekomstplannen van Vrest. Deze positieve indruk was de aanleiding om Eline vorige week te nomineren voor Stagiaire van het Jaar. Betrokkenheid en hard werken moet tenslotte beloond worden!”

Over Stagiair van het Jaar

De titel Stagiair van het Jaar is een initiatief van StudentenBureau. Jaarlijks, op 26 mei, de Dag van de Stagiair, maakt de jury bekend wie deze titel een jaar lang mag dragen.

Stagiairs dragen dagelijks enorm veel bij aan duizenden bedrijven door heel Nederland. Naast de werkzaamheden voeren ze onderzoeken uit waar bedrijven zelf vaak niet aan te komen, ze voegen vernieuwende kennis toe aan het huidige bedrijfsleven.

In ander nieuws

Partner BKV bemiddelt zorgprofessionals in de strijd tegen COVID-19

Onze partner BKV levert een bijdrage in de bemiddeling van zorgprofessionals die extra (uren) inzetbaar zijn in de strijd tegen COVID-19. Via dit formulier kunnen zij zich direct aanmelden. BKV beoordeelt de aanmeldingen en zorgt voor de beste match tussen vraag en...

Vrest feliciteert Bjorn van der Zande met afstudeerstage

In 2019 startte Bjorn van der Zande met zijn afstudeeropdracht bij Vrest. Hoewel hij inmiddels werkt bij Royal Talens mocht hij onlangs zijn studie International Business & Languages aan de Hogeschool Saxion in Enschede afronden met zijn afstudeerpresentatie....

Vrest volgt advies Federatie Medisch Specialisten

Vrest onderhoudt intensieve contacten met diverse ziekenhuizen en specialisten in heel Nederland. Voor instructies, demonstraties en andere zakelijke gesprekken brengen wij wekelijks bezoeken aan verschillende klinieken door het hele land.Betrouwbare tooling voor...

Vrest feliciteert Susanne Eijgenraam met promotie-onderzoek

‘The Meniscus Matters’, zo luidt de titel van het proefschrift van Susanne Eijgenraam. Op woensdag 22 januari jl. promoveerde zij aan het Erasmus MC te Rotterdam. Haar onderzoek, op het interessante grensvlak van orthopedie en radiologie, gaat over meniscusscheuren,...