Daan Scheeringa studeert succesvol af bij Vrest

jun 15, 2021

Afstuderen tijdens corona, niet iedere afstudeerder zou deze slotfase van de studie met succes afsluiten in zo’n bijzondere tijd. Gelukkig wist Daan zich ook tijdens een lockdown prima staande te houden. Ondanks de schaarse momenten, dat hij fysiek aanwezig kon zijn bij Vrest rondde hij maandag 14 juni zijn studie Bedrijfskunde MER aan Hogeschool Saxion in Enschede met succes af.

Daan: “Ik heb het afstuderen bij Vrest als erg goed ervaren. Ik heb mij prettig en thuis gevoeld in het team, ondanks dat ik niet veel op kantoor ben geweest. Ik heb mijzelf in de afgelopen periode verder kunnen ontwikkelen als professional. Ik wil graag iedereen bedanken bij Vrest, in het bijzonder Pieter Lohuis voor de fijne begeleiding!”

Pieter Lohuis, stagebegeleider van Daan: “Mijn complimenten voor de zelfstandige manier van werken en inzet die Daan heeft laten zien; een scriptie schrijven vereist onder andere een goede kennis van het product of dienst die je als afstudeerder opdoet door veel aanwezig te zijn in de organisatie. Vanwege Covid kon hij maar minimaal naar ons kantoor komen, maar heeft hij toch veel kennis vergaard en goed ‘geklikt’ met het team van Vrest. Een prestatie op zich!”

Daans eindproduct van zijn afstudeerstage is waardevol voor Vrest. “Het adviesrapport van Daan sluit volledig aan bij onze verwachtingen. De uitgebreide (theoretische) modellen en analyse, de gesprekken met de aios, de conclusie en bijbehorende adviezen hebben ons als organisatie gevoed met kennis die wij direct kunnen toepassen.”, licht Pieter Lohuis toe.

Daans studietijd is nog niet ten einde. Een master in Business Administration is zijn volgende mijlpaal die hij wil behalen.

Vrest bedankt Daan hartelijk voor zijn waardevolle bijdrage, zijn energie en positieve vibes. Wij wensen hem veel succes in de toekomst!

DaanScheeringa

In ander nieuws

Vrest en Nederlandse Vereniging voor Thoraxchirurgie tekenen Raamovereenkomst

Vrest en de NVT (Nederlandse Vereniging voor Thoraxchirurgie) sluiten 2021 af met een mooie mijlpaal in de samenwerking.De Raamovereenkomst tussen de Nederlandse Vereniging voor Thoraxchirurgie en Vrest inzake het bouwen en onderhouden van het Opleidingsportfolio...

Vrest koppelt met digitale leeromgeving van Federatie Medisch Specialisten

Onlangs is de koppeling tussen het portfolio van Vrest en de digitale leeromgeving van FMS (Federatie Medisch Specialisten) in gebruik genomen.De koppeling is een grote stap vooruit in doelmatig werken voor aiossen en medisch specialisten. Want voortaan vullen alle...

Quido Veekens versterkt het team

Sinds september zijn wij een collega rijker en heeft ons team developers zich uitgebreid. Quido Veekens stelt zich graag aan jullie voor."Na het voor de tiende keer typen van de eerste twee regels wist ik bijna mezelf te overtuigen om het traditionele voorstelformat...

Martijn Baas behaalt doctorstitel na succesvolle verdediging proefschrift

Op 6 oktober vond de succesvolle verdediging plaats van het proefschrift ‘Above and Beyond: Classification of Congenital Upper Limb Anomalies’ door Martijn Baas. Martijn: “Ik heb het onderzoek verricht aan de afdeling Plastische Chirurgie van het Erasmus MC in...