Daan Scheeringa studeert succesvol af bij Vrest

jun 15, 2021

Afstuderen tijdens corona, niet iedere afstudeerder zou deze slotfase van de studie met succes afsluiten in zo’n bijzondere tijd. Gelukkig wist Daan zich ook tijdens een lockdown prima staande te houden. Ondanks de schaarse momenten, dat hij fysiek aanwezig kon zijn bij Vrest rondde hij maandag 14 juni zijn studie Bedrijfskunde MER aan Hogeschool Saxion in Enschede met succes af.

Daan: “Ik heb het afstuderen bij Vrest als erg goed ervaren. Ik heb mij prettig en thuis gevoeld in het team, ondanks dat ik niet veel op kantoor ben geweest. Ik heb mijzelf in de afgelopen periode verder kunnen ontwikkelen als professional. Ik wil graag iedereen bedanken bij Vrest, in het bijzonder Pieter Lohuis voor de fijne begeleiding!”

Pieter Lohuis, stagebegeleider van Daan: “Mijn complimenten voor de zelfstandige manier van werken en inzet die Daan heeft laten zien; een scriptie schrijven vereist onder andere een goede kennis van het product of dienst die je als afstudeerder opdoet door veel aanwezig te zijn in de organisatie. Vanwege Covid kon hij maar minimaal naar ons kantoor komen, maar heeft hij toch veel kennis vergaard en goed ‘geklikt’ met het team van Vrest. Een prestatie op zich!”

Daans eindproduct van zijn afstudeerstage is waardevol voor Vrest. “Het adviesrapport van Daan sluit volledig aan bij onze verwachtingen. De uitgebreide (theoretische) modellen en analyse, de gesprekken met de aios, de conclusie en bijbehorende adviezen hebben ons als organisatie gevoed met kennis die wij direct kunnen toepassen.”, licht Pieter Lohuis toe.

Daans studietijd is nog niet ten einde. Een master in Business Administration is zijn volgende mijlpaal die hij wil behalen.

Vrest bedankt Daan hartelijk voor zijn waardevolle bijdrage, zijn energie en positieve vibes. Wij wensen hem veel succes in de toekomst!

DaanScheeringa

In ander nieuws

Nieuwe collega Saskia stelt zich voor

Onze nieuwe collega Saskia versterkt sinds kort onze supportafdeling. Graag stelt zij zich aan jullie voor."Ik ben Saskia Kupers, 43 jaar. Ik woon samen met mijn vriend in Enschede en ben trotse moeder van ons zoontje van 5 jaar. Ik heb de opleiding Mode en Kleding...

Vrest feliciteert Derek van Deurzen met behalen doctorstitel

Op 26 mei jl. verdedigde orthopedisch chirurg Derek van Deurzen met succes zijn proefschrift aan de Universiteit van Amsterdam. In het proefschrift ‘Long head biceps and rotator cuff surgery’ zijn maar liefst 8 wetenschappelijke publicaties van hoge kwaliteit...

Vrest hoofdsponsor Week van de Loopbaan 2021

Dit jaar wordt van 13 t/m 17 september de Week van de Loopbaan georganiseerd.Het is een initiatief van Noloc, de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches.Het doel van de Week van de Loopbaan is werkenden, werkzoekenden én werkgevers in de gelegenheid...

“Met EIF groei je niet alleen in je werk, maar ook als persoon”

Drs. Pascal Meijer blikt terug op ervaringen met EIF van VrestIn de mei-editie van dit jaar van het Cg Magazine, het periodieke magazine van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG), verscheen een artikel over EIF van Vrest. Hierin kijkt Drs....