Aanmelding complicatieregistratie NVCG

Als partner van de NVCG is Vrest op dit moment bezig met het afronden van de complicatieregistratie in Vrest. Binnenkort kunt u eenvoudig, snel & volledig anoniem een complicatie registreren.

De complicatieregistratie van Vrest zal de registratie via de NVCG website vervangen. De complicaties die u in Vrest registreert zijn inzichtelijk voor u als specialist en worden (in de toekomst) geanonimiseerd inzichtelijk voor de NVCG. De vereniging houdt hiermee eenvoudig overzicht in de geregistreerde complicaties in het cosmetische werkveld.

Een korte opsomming over de toekomst van de complicatieregistratie:

  • Op korte termijn: de cosmetisch arts registreert een complicatie in Vrest aan de hand van het voor u bekende format. Deze informatie is op dat moment uitsluitend zichtbaar voor de cosmetisch arts zelf.
  • Op middellange termijn: we onderzoeken of de door u uitgevoerde verrichtingen/klinische handelingen automatisch vanuit het EPD naar uw persoonlijk portfolio kunnen worden gebracht. Dan kunt u die verrichtingen waarbij een complicatie is opgetreden uitbreiden met relevante informatie. Dit maakt uw persoonlijke data-analyse aanzienlijk eenvoudiger. Deze persoonlijke data is nog steeds uitsluitend voor u toegankelijk.
  • De stip aan de horizon: wanneer alle cosmetisch artsen in Vrest registreren, biedt dit de mogelijkheid om (anoniem) te kunnen benchmarken met collega‚Äôs in het land. Zo beschikt de NVCG over een sterke kwaliteitsparameter.

Naast het registreren van complicaties kunt u als medisch professional ook allerlei zaken rondom competentieontwikkeling bijhouden. Meer weten? Bekijk dan het artikel dat collega Pieter Lohuis recentelijk publiceerde in het CG magazine het volgende artikel.

Wanneer u vragen heeft, vernemen wij dit graag van u.

Vul hieronder het formulier in: